چگونگی افتتاح حساب بانکی در آلمان

اگر در آلمان زندگی کنید یا قصد تجارت و ایجاد کسب و کار در این کشور را داشته باشید، به حساب بانکی نیاز دارید. در آلمان تمام بانک ها دارای شعبه های متعددند و از بعضی بانک ها نیز فقط می توان از طریق اینترنت استفاده کرد. در ادامه در ارتباط با چگونگی دریافت ویزای آلمان نیز می خوانید.

چگونگی افتتاح حساب بانکی در آلمان

آلمان

در این کشور معمولاً برای استفاده از حساب بانکی باید هزینه پرداخت کرد اما غالباً برای دانش آموزان و دانشجویان رایگان است. حساب های بانکی انواع مختلفی دارد: برخی از حساب های بانکی فاقد امکان اضافه برداشت است و از این حساب ها فقط می توان مبالغی را برداشت کرد که به حساب ریخته شده و درحساب موجود است اما در صورت داشتن حساب اعتباری حتی اگر در حسابتان موجودی نباشد، امکان اضافه برداشت وجود دارد و این بدین معناست که بانک مبلغ مشخصی را به شما وام می دهد و در موعد مقرر با سود پس می گیرد.

افتتاح حساب بانکی در آلمان

برای افتتاح حساب باید مدرک شناسایی یا گذرنامه خود را به همراه داشته باشید. در بسیاری از بانک­ها، افتتاح حساب به صورت آنلاین و یا از طریق پست نیز ممکن است. در صورت استفاده از خدمات پستی، اداره پست بررسی هویت را انجام می دهد. به این ترتیب که بانک برگه های لازم را برایتان می فرستد و شما با در دست داشتن این برگه ها و مدرک شناسایی و یا گذرنامه خود به اداره پست می روید و در آنجا تایید هویت انجام می شود.

برای پرداخت اجاره و دریافت حقوق نیاز به حساب جاری دارید. کارفرما حقوق ماهانه شما را از طریق حواله بانکی می پردازد و شما نیز معمولاً اجاره منزلتان را از طریق حواله بانکی پرداخت می کنید.

برای مبالغی که باید مرتباً حواله شود، می توانید از حواله بانکی دائم استفاده کنید. برای سایر حواله های بانکی از فرم حواله بانکی استفاده کنید.

کارت بانکی الکترونیکی و کارتهای اعتباری

پس از افتتاح حساب جاری، کارت بانکی الکترونیکی دریافت می کنید و در صورت تمایل، می توانید کارت اعتباری نیز دریافت کنید. معمولاً برای گرفتن کارت اعتباری باید هزینه پرداخت کرد. پس از دریافت این کارت را باید امضاء کنید. چند روز پس از دریافت کارت، شماره رمز کارت یا شماره پین را نیز از طریق پست دریافت می کنید.

داشتن ویزا در هر شرایطی حتی برای عبور به صورت ترانزیت نیز الزامی است و مدارک لازم جهت گرفتن ویزا به شرح زیر است:

*ویزای عادی- توریستی: گذرنامه، شناسنامه معتبر، فتوکپی از صفحات ۲ و ۳ گذرنامه، دو نسخه فرم تقاضای اقامت، (گذرنامه باید پس از اتمام مدت ویزای درخواستی سه ماه دارای اعتبار باشد)، ۲ قطعه عکس، اصل دعوتنامه، مدارک در خصوص وضعیت بستگان در آلمان.

*ویزای بازرگانی: دعوتنامه شرکت آلمانی (نام کامل دعوت شونده، سمت دعوت شونده، زمینه فعالیت ، نشانی، علت و مدت مسافرت و تعهد قبول هزینه ها)، دو نسخه فرم تقاضا، مدارکی در خصوص فعالیتهای شغلی در ایران از جمله (پروانه تولید، پروانه کسب، گواهی کار، کارت بازرگانی و دفترجه درمانی) و در مورد کارمندان شرکتها معرفی نامه رسمی از جانب کار فرما جهت اعزام به کشور آلمان، مدارکی در مورد شرکت دعوت کننده در آلمان (مکاتبات تجاری، قرارداد و بارنامه).

*ویزای ترانزیت فرودگاهی: مسافران برای دریافت ویزای ترانزیت فرودگاهی باید مدارک زیر را همراه داشته باشند: گذرنامه بلیت هواپیما، روادید یا اقامت معتبر برای کشور مقصد همراه با فتوکپی آن دو نسخه فرم تقاضا و دو قطعه عکس.

*ویزای نمایشگاهی: گذرنامه، بلیت هواپیما، دو نسخه فرم پر شده، شناسنامه و در مورد اشخاص متأهل شناسنامه و گذرنامه همسر، کپی صفحات دوم و سوم گذرنامه، مدارکی مبنی بر داشتن وابستگی در کشور ایران (سند زمین یا خانه)، مدارکی در خصوص فعالیتهای شغلی در ایران ، بیمه مسافرتی همراه با کپی آن.

به اشتراک گذاری مطلب

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *