سرمایه گذاری و ثبت شرکت در فرانسه

سرمایه گذاری و ثبت شرکت در فرانسه  از راه های دریافت اقامت این کشور است و در همین راستا دولت فرانسه برای اشخاصی که علاقه به سرمایه گذاری در فرانسه را دارند شرایطی فراهم کرده است تا متقاضیان بتوانند با خرید یک شغل و راه اندازی یک واحد صنفی در کشور فرانسه سرمایه گذاری کنند.

سرمایه گذاری و ثبت شرکت در فرانسه

فرانسه

شخص با ثبت یک شرکت ویزای بلند مدت تجاری گرفته و می تواند بین کشور خود و فرانسه در رفت و آمد باشد که در این صورت شخص با هر بار ورود به کشور فرانسه دیگر نیازی به ویزای جدید ندارد. همچنین متقاضی حتما باید اتباع فرانسوی را در شرکت خود استخدام کند.

متقاضی اصلی اگر با خود، شخص همراه داشته باشد (که این همراه شامل همسر و فرزند زیر ۱۸ سال می باشد) آنها می توانند حین فعالیتهای متقاضی اصلی، به کشور فرانسه و کشورهای حوزه شنگن جهت مسافرت و یا تحصیل در دانشگاهها و مدارس بروند. همچنین آنها از حقوق شهروندی فرانسه هم بهره مند خواهند بود.

نکته قابل توجه این است که همراهان متقاضی اصلی اجازه ورود به بازار کار به صورت مستقیم را ندارند اما آزاد هستند که به دنبال اخذ یک تخصص و یا شغل باشند و در صورتی شغلی پیدا کنند با اخذ یک نامه از کارفرما و ارائه به اداره مهاجرت می توانند وارد بازار کار شوند و با اشتغال به کار و پرداخت مالیات اخذ اقامت دائم کنند.

مراحل و پیچیدگی های راه اندازی شرکت و هزینه های عملیاتی در فرانسه کمتر از ایالات متحده آمریکا، آلمان و ژاپن می باشد. علاوه بر این، اجاره فضای اداری در مرکز کسب و کار پاریس نیمی از هزینه همان فضا در غرب لندن است.

فرانسه یک مقصد جذاب برای حرفه ای ها، دانش آموزان و دانشجویان، سومین مقصد محبوب در جهان و برای گردشگران مقصد شماره یک در جهان است.

فرانسه رهبر اروپایی از نظر دولت الکترونیکی است و بر اساس سه معیار دارای رتبه چهارم جهانی است:

*خدمات ارائه شده توسط دولت

*زیرساخت ارتباطات از راه دور

*سطح جمعیت این کشور در آموزش و پرورش.

اگر شما در کشور فرانسه مغازه و تجارتی را خریداری کنید، کشور فرانسه یک ویزای یک ساله برای شما صادرمی کند این ویزابه مدت ۵سال سالانه تمدید می شود و پس از گذشت ۵سال، اقامت ده ساله فرانسه را از طریق سرمایه گذاری دریافت می کنید. این اقامت تبدیل به اقامت دائم خواهد شد.

یکی از بهترین راه های دریافت اقامت در کشور فرانسه و ساده ترین راه سرمایه گذاری در این کشور ثبت شرکت در فرانسه است و شما می توانید از طریق این کشور اقامت شنگن را هم به دست آورید و با دریافت اقامت در این کشور بدون داشتن ویزا شما می توانید به کشورهای حوزه شنگن سفر داشته باشید.

طبق قانون فرانسه در صورتی که شخص در فرانسه به مدت پنج سال اقامت قانونی داشته باشد می تواند برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام کند و همچنین می تواند بعد از دریافت اقامت کشور فرانسه برای دریافت تابعیت این کشور نیز اقدام کنید.

ثبت شرکت در فرانسه نیازی به داشتن مدرک زبان برای شخص ندارد و همچنین محدودیت سنی نیز از این بابت وجود ندارد و همچنین زمانی که شما به اقامت دائم این کشور برسید می توانید از مزایای تحصیل رایگان نه تنها در فرانسه بلکه در سطح اتحادیه اروپا بهره مند شوید.

در صورتی که تمایل دارید شعبه ای از شرکت خود را در کشوری اروپایی به ثبت برسانید امکان این وجود دارد که نمایندگی شرکت اصلی خود که در ایران است را با کمترین هزینه ممکن و با راهی مطمئن به ثبت برسانید. یکی از مزایای ثبت شرکت در اروپا کم بودن پروسه زمانی آن نسبت به دیگر اقدامات این چنینی در سایر کشورها است.

به اشتراک گذاری مطلب

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *